FIN MVA BH Latvian veteraanivoittaja 2011 Tres Colores Fairy-Tales "Molly"

 

Mollypotr

 

 

Australianpaimenkoira musta ruskein ja valkoisin merkein

 12.8.2002-19.3.2012 (keuhkoissa kasvaimia)

Terveys: Lonkat A/B, kyynärpäät 0/0, silmät (9/08) ok (yksi ylimääräinen ripsi), geenitestattu: ei kanna kaihia aiheuttavaa mutaatiota (HSF4)

LTE: 150p, laukausvarma

Näyttelyt:  VSP, 3*sert, 2*vasert

Kokeet: BH  

Molly kilpailee agilityssa I-luokassa 

Molly on Capricole P-, L- ja K-pentueen emä

Molly on steriloitu

Molly on ensimmäinen jalostusnarttuni ja osansa se onkin hoitanut hienosti. Sillä on kolme pentuetta ja yhteensä 26 pentua. Kaikki pennut ovat olleet avoimia ja mukavia koiria. Molly itse on luonteeltaan iloinen, avoin ja mukava perhekoira. Lasten kanssa siihen on aina voinut luottaa eikä se ole ikinä ollut vihainen yhdellekään ihmiselle. Kotiimme tulevat vieraat se haukkuu pihalla, mutta päästää kyllä tulemaan sisälle asti. Molly osaa olla myös kovapäinen eikä hätkähdä ihan pikku jutuista. Mollyn kanssa treenasimme aikoinaan jälkeä ja siinä se olikin tosi lupaava, mutta omien pienten lastemme vuoksi en koskaan saanut treenattua sitä kisakuntoon ja kisaaminen jäi. Agilityssa Molly kävi kisaamassa muutaman startin, mutta kisaaminen jäi 1-luokan kahteen 0- tulokseen. Agility ei koskaan ollut Mollyn "oma" laji eikä se oikein innostunut siitä samalla lailla kuin muut koiramme.

Tällä hetkellä Molly on 9-vuotias ja erinomaisessa kunnossa. Se on sairastanut elämänsä aikana yhden kennelyskän, mitään muuta sillä ei ole koskaan ollut. Mollyn kanssa treenaillaan satunnaisesti tokoa ja agilitya, mutta pääasiassa se on jo "eläkkeellä". Molly steriloitiin 8-vuotiaana kun se jaloskoiran tehtävä oli jo täytetty.

 

molly2.jpg